Mihai Coteț, preşedinte PNL Piteşti: „Cetățenii chiar nu mai au niciun cuvânt de spus cu privire la bugetul la care contribuie?”

Când Publitrans solicită subvenții generoase, conducerea susține că este un serviciu social și trebuie susținut din banii cetățenilor.

Când vine vorba despre dorința legitimă a piteștenilor de a avea o stație în cartierul lor, aceștia sunt trimiși să meargă pe jos de către primarul PSD, pentru că… Publitrans trebuie să gândească în termeni de profitabilitate, nu se poate angaja în cheltuieli.

Poate ar trebui să ne decidem: banii piteștenilor sunt buni doar dacă administrația locală dispune de ei după bunul plac? Cetățenii chiar nu mai au niciun cuvânt de spus cu privire la bugetul la care contribuie?

După 33 de ani de PSD, e inutil să mai ai așteptări de vreun fel. Efectiv nu ai cu cine! Poate reușim să-l trimitem în negura istoriei, să finalizăm măcar o amărâtă de stație de autobuz cu care primarul se chinuie de mai bine de un an!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply