Serviciul de Asistenţă Socială din Primăria Mioveni va primi, începând de astăzi, 1 noiembrie 2021, cereri pentru acordarea ajutorului vizând încălzirea locuinţei pentru sezonul rece.

Până pe data de 20 noiembrie 2021, cetățenii din Mioveni pot depune formularele pentru ajutorul de încălzire pe 2021. Pentru a primi ajutorul de încălzire, solicitanţii trebuie să completeze un formular tip, cu precizarea că de acest ajutor de încălzire pot beneficia persoanele cu venituri mici care au nevoie să-şi acopere integral sau parţial costurile cu încălzirea în timpul sezonului rece.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă pentru un singur sistem utilizat pentru încălzirea locuinţei, categoriile de ajutoare fiind: ajutor pentru energie termică, ajutor pentru gaze naturale, ajutor pentru energie electrică, ajutor pentru combustibili solizi şi/sau petrolieri.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei se acordă începând cu luna depunerii cererii, pentru cei care au depus documentele până la data de 20 a lunii respective, începând cu luna următoare pentru cei ce au depus documentele după data de 20 a lunii, începând cu luna depunerii cererii pentru beneficiarii de ajutor social al căror drept este stabilit începând cu acea lună, indiferent de data depunerii cererii.

Cererile pot fi descărcate şi de pe site-ul Primărie Mioveni:
https://emioveni.ro/…/cerere_declaratie_rasp_subventie….

Detalii legate de actele necesare găsiți aici: https://emioveni.ro/…/2021/ajutor/energie_pliant.pdf

Depunerea dosarelor se va face la fostul sediu al Centrului Cultural Mioveni (lângă Poliția Locală), după următorul program: luni, 09.00-16.00; marți, 09.00-17.00; miercuri, 09.00-16.00; joi, 09.00-17.00; vineri: 09.00-14.00.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.