Cel mai important pentru 2022 este, în opinia reprezentanților conducerii Primăriei Moșoaia, ca autoritățile centrale să dea drumul finanțărilor.

„Fără atragerea fondurilor prin proiectele depuse la Compania Națională de Investiții, pe Programul Anghel Saligny, PNRR și altele, nu avem cum să dezvoltăm localitatea la nivelul la care ne dorim. În ciuda unui 2021 dificil din punct de vedere financiar, ne bucurăm că am reușit să ne atingem toate obiectivele propuse”, a declarat primarul localității, Ion Necula.

Dovada cea mai elocventă a eforturilor constante depuse de administrația locală este faptul că pe 28 decembrie 2021 s-a deschis licitația pentru asfaltarea a trei drumuri, respectiv străzile Prunilor, Bisericii și Coastă. „Sperăm să finalizăm procedura până în primăvară, astfel încât, imediat ce vremea ne va permite, să putem da ordinul de începere pentru modernizarea acestor drumuri”, a precizat viceprimarul localității, Adrian Frîntură.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.