Moşoaia: Prin AFM se va moderniza sistemul de iluminat public din toată comuna!

Viceprimarul localităţii, Adrian Frîntură, ne-a anunţat că astăzi a fost publicată lista cu localitățile care au fost declarate eligibile în etapa a II-a pentru modernizarea iluminatului public, prin Agenția Fondului de Mediu.

„Comuna Moșoaia este printre cele doar 113 localități din țară şi 4 din judeţul Argeș care vor primi finanţare. Este vorba despre aproximativ 2 milioane lei noi (20 miliarde lei vechi), fără cofinanțare, adică toată suma vine de la AFM. În acest fel se va moderniza sistemul de iluminat public din toată comuna!”, ne-a declarat vizibil satisfăcut viceprimarul Frîntură.

Celelalte comune din Argeş care vor beneficia de finanţare pentru reabilitarea sistemelor de iluminat public sunt acestea: Comuna Rucăr, 1.992.259,05 lei (finanţare 100% fonduri AFM), Comuna Cetăţeni, 590.176,28 lei (finanţare 100% fonduri AFM) şi Comuna Boţeşti, 1.000.000 lei (finanţare 100% fonduri AFM).

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply