Autoritățile comunei Băiculești au încheiat un an productiv, dovadă fiind investițiile realizate în diverse domenii. De la modernizarea DC 213 Argeșani-Băiculești-Zigoneni (5,4 km), amenajarea terenului de sport din satul Tutana, lucrările de decolmatare a canalelor din zonele Zigoneni și Băiculești și până la renovarea interioară a sediului administrativ, toate aceste investiții au făcut din 2021 un an prolific pentru comuna din apropierea municipiului Curtea de Argeș.

„A fost un an bun, era loc și de mai bine, dar suntem mulțumiți cu ceea ce am realizat în 2021. Am încheiat anul fără datorii, cu salariile plătite la zi și cu toate cheltuielile de funcționare acoperite. Am reușit să finalizăm câteva obiective de investiții importante și sperăm ca în 2022 să demarăm lucrările la sistemul de canalizare. Din păcate, birocrația a întârziat până acum demararea acestui proiect îndelung așteptat de către cetățeni”, a spus primarul Niculaie Dragnea.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.