Termo Calor Confort S.A. anunță că, începând cu data de 20 septembrie 2021, va proceda la încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru încălzire, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2021-2022. Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza avându-se în vedere prevederile art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, în intervalul orar 20:00-06:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10 grade C.

Utilizatorii/consumatorii Termo Calor Confort S.A. sunt rugați să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a preîntâmpina eventualele incidente. Asociațiile de proprietari, în calitate de utilizator de energie termică pentru încălzire, precum și de reprezentant în relațiile cu furnizorul de energie termică al proprietarilor, au obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune. Potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325 din 14 iulie 2006 a Serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire. De asemenea, este solicitată întreprinderea de urgenţă a tuturor demersurilor necesare pentru achitarea integrală a sumelor datorate Termo Calor Confort S.A., conform obligațiilor contractuale.

M.C.B.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.