Piteşti: Consultare publică pentru realizarea unei parcări subterane în zona Pieței Prundu!

Municipalitatea piteșteană aduce la cunoștința publicului intenția de realizare a investiției „Construire parcare subterană Piața Prundu”, pe terenul în suprafață de 4.048 mp situat în municipiul Pitești, strada Aleea Pieței Prundu nr. 2.

Piteștenii sunt invitați ca, în perioada 07.02.2023-28.02.2023, să formuleze în scris observații, propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare faţă de această intenţie investiţională, prin înregistrarea acestora la Compartimentul Relații Publice, intrarea D, din incinta primăriei, prin e-mail la adresa: primaria@primariapitesti.ro, prin fax la nr. 0248/212.166 sau prin Poștă, la adresa din str. Victoriei, nr. 24, Pitești, județul Argeș.

Anunțul de intenție și documentația necesară sunt publicate pe site-ul Primăriei Pitești, putând fi consultate prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/pud-parcare-subterana-aleea-pietei-prundu-p1692.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply