„PMUD al Municipiului Pitești pentru perioada 2021-2027” se află în procedură de transparență decizională

Vă reamintim că proiectul de hotărâre privind „PMUD al Municipiului Pitești pentru perioada 2021-2027” se află în procedură de transparență decizională, până vineri, 17 februarie!

Deschisă în data de 08.02.2023 și anunțată pe site-ul Primăriei Pitești și în presa locală, procedura de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului de hotărâre privind aprobarea „Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Pitești pentru perioada 2021-2027”, respectiv a proiectului de hotărâre privind aprobarea „Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Pitești pentru perioada 2021-2027”, este în desfășurare.

Astfel, cetățenii municipiului Pitești, dar și organizațiile interesate pot trimite, în scris, până vineri, 17 februarie, inclusiv, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectele supuse dezbaterii publice, pe care le pot consulta pe site-ul instituției, accesând link-ul: https://www.primariapitesti.ro/ph-aprobarea-strategiei…

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa: primaria@primariapitesti.ro, precum şi la sediul Primăriei Municipiului Piteşti – Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea D.

Potrivit art. 7, alin. (6) din Legea nr. 52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectele de acte normative la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply