Poienarii de Argeş: Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Comuna POIENARII DE ARGEȘ, titular al proiectului „Canalizarea şi epurarea apelor menajere în comuna Poienarii de Argeş, judeţul Argeş”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş – nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluarea a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul „Canalizarea şi epurarea apelor menajere în comuna Poienarii de Argeş, judeţul Argeş„, propus a fi amplasat în comuna Poienarii de Argeş, satul Poienari, judeţul Argeş.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeş, cu sediul în Piteşti, str. Egalităţii, nr. 50, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Argeş.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply