Prefect pentru o zi, campioană la dansuri populare!

Ana Stanciu, 16 ani, este prefectul județului Argeș pentru o zi, într-un eveniment al Fundației Județene pentru Tineret Argeș organizat cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului. Elevă a Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu”, Ana este din comuna Hârsești și face parte din Ansamblul “Doruri de Câmpie”.

A fost pe scenă la zeci de evenimente la care a dansat alături de colegii ei și a participat la concursuri naționale și locale de dans popular.

Ana a făcut astăzi cunoștință cu Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș și a vrut să afle ce înseamnă această funcție. Pentru că se gândește să urmeze Facultatea de Drept, adolescenta a putut să afle de la prefectul Radu Perianu și ce înseamnă meseria de avocat.

După ce i-a cunoscut pe subprefecți și pe colegii din Instituția Prefectului Argeș, a mers la Serviciul Public Comunitare de Pașapoarte și Serviciul de Permise și Înmatriculări Argeș.

Îi urăm mult succes pe mai departe și sperăm să reușească să își îmbine pasiunea pentru dansuri cu pregătirea pentru examenelor ce vor urma pentru ea!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply