Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, a anunțat astăzi reducerea timpului de așteptare între proba teoretică și cea practică pentru obținerea permisului de conducere.

„La Pitești, candidații care trec de proba teoretică sunt programați în mai puțin de o lună la examinarea practică. Cei care susțin testarea în teren la Curtea de Argeș sunt programați în termen de o lună și o săptămână, iar la Câmpulung s-a ajuns cu programările la două luni. Aici vom mai lucra!

Vă reamintesc faptul că în Argeș aceste perioade de timp erau duble înainte să venim în sprijin cu polițiști din alte județe și să fie organizate sesiuni suplimentare de testare”, a declarat prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Domnia sa a precizat că o atenție deosebită este acordată în acest moment municipiului Câmpulung, acolo unde a fost organizată sâmbătă o sesiune suplimentară de testare și unde, de asemenea, vor mai fi sesiuni de weekend. Prefectul Radu Perianu intenționează alinierea Câmpulungului la timpii de testare din Pitești.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.