Astăzi, 10 martie 2022, a avut loc, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Pitești, premierea cuplurilor care sărbătoresc Nunta de Aur și Nunta de Diamant. Celor 53 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și celor 5 cupluri care aniversează 60 de ani de viață împreună le-au fost oferite, de către primarul Cristian Gentea, diplome de fidelitate, premii în bani și flori, edilul-şef exprimându-și prețuirea pentru modelul pe care dumnealor îl reprezintă.

„Este o bucurie și o onoare să vă transmit în numele meu și al Consiliului Local respectul și admirația noastră pentru performanța de a fi o familie model mai bine de o jumătate de secol! Ați prețuit promisiunile făcute unul celuilalt! Vă felicităm pentru această aniversare – 50, unii dintre dvs. chiar 60 de ani împreună în familie, și vă oferim, în numele municipalității, un dar material mic, simbolic, în comparație cu valoarea oferită de dumneavoastră comunității noastre, prin exemplul dat generațiilor tinere! La mulți ani!”, a spus Cristian Gentea.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.