Primăria comunei Corbeni: Sinteza şedinţei de consiliu local din 31 martie

La şedinţa ordinară a Consiliului Local Corbeni din data de 31.03.2023 au participat 13 consilieri locali, lipsind consilierii Miron Nicolae (motivat) şi Dovleac Bogdan, iar pe ordinea de zi au fost următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă, pentru şedinţele Consiliului Local al Comunei Corbeni, judeţul Arges, din luna aprilie 2023. INIŢIATOR PRIMAR, Nicolae Dinică. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 13 voturi „pentru”.

2. Proiect de hotărăre privind aprobarea documentației tehnico-economice – faza D.A.L.I. și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public în comuna Corbeni, judeţul Argeş” – INIŢIATOR PRIMAR, Nicolae Dinică. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 13 voturi „pentru”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei tehnico-economice – faza D.A.L.I. și a Devizului general actualizat pentru obiectivul de investiţii „Modernizare DC 295 – tronson I (Troiță-Martin-DN 7C) și tronson II (DN 7C Pristavu – DN 7C Bălașa) în comuna Corbeni, județul Argeș” – INIŢIATOR PRIMAR, Nicolae Dinică. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 12 voturi „pentru” şi o abţinere (Iosif Aurel).

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei tehnico-economice – faza D.A.L.I. și a Devizului general actualizat pentru obiectivul de investiţii „Modernizare DC 296 (Dinescu Mihail – pod Andrei Gheorghe) și DC 254 (Andrei Gheorghe – limită comuna Cicănești), în comuna Corbeni, județul Argeș” – INIŢIATOR PRIMAR, Nicolae Dinică. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 12 voturi „pentru” şi o abţinere (Iosif Aurel).

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea efectuării demersurilor legale în vederea întocmirii documentaţiei necesare pentru autorizarea contractării unei finanţări rambursabile interne, pentru realizarea unor investiţii publice de interes local – INIŢIATOR PRIMAR, Nicolae Dinică. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 11 voturi „pentru” şi 2 abţineri (Iosif Aurel şi Stancu Dorin).

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply