Primăria Curtea de Argeș: Anunț dezbatere publică Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al SC SALUBRITATE PUBLICĂ URBANĂ SRL pe anul 2023

În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003, PRIMARUL MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGEȘ supune dezbaterii publice PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind APROBAREA BUGETULUI DE VENITURI ȘI CHELTUIELI AL SC SALUBRITATE PUBLICĂ URBANĂ SRL pe anul 2023.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la Registratură sau în format electronic, pe site-ul Primăriei Municipiului Curtea de Argeș, la adresa: www.primariacurteadearges.ro.

Persoanele interesate pot formula propuneri sau sugestii în legătură cu proiectul de hotărâre la Biroul Registratură aflat la parterul primăriei sau în format electronic, pe e-mail-ul Primăriei Municipiului Curtea de Argeș, primariacurteadearges@yahoo.com, până pe data de 03.03.2023.

Pe data de 07.03.2023, ora 10.00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Curtea de Argeș are loc ședința de dezbatere a PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind APROBAREA BUGETULUI DE VENITURI ȘI CHELTUIELI AL SC SALUBRITATE PUBLICĂ URBANĂ SRL pe anul 2023.

Primar, ing. Constantin Panţurescu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply