Sâmbătă, 11 noiembrie, sărbătorim și în orașul nostru Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații, în cadrul celei de-a V-a ediții a „Duatlonului Regal Invictus”.

Evenimentul este organizat de către Asociația Sportivă „Vânătorii Posadei”, Invictus România și Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada”, cu sprijinul Primăriei, este GRATUIT și se adresează iubitorilor de sport și voie bună de toate vârstele (+7 ani), profesioniști sau amatori.

Pentru o bună desfășurare a evenimentului, Bulevardul Basarabilor, strada Victor Ștefănescu și parcarea de la Muzeul Municipal se închid începând cu ora 09.00. Vă rugăm să nu lăsați mașinile parcate pe Bulevard vineri seara!

Programul evenimentului cuprinde:

– Ora 07:00-09.00 – Validarea înscrierilor, semnarea declarației pe propria răspundere, primirea numerelor de concurs și deschiderea zonei de tranziție.
– Ora 09:00 – Festivitatea de deschidere (ceremonie militară și religioasă).
– Ora 09:45 – Ședința tehnică, prezentarea traseului, încălzirea.
– Ora 10:00 – Start cros, duatlon copii, categoria 7-10 ani.
– Ora 10:20 – Start cros, duatlon copii, categoria 11-13 ani.
– Ora 10:45 – Start duatlon cadeți, juniori, adulți.
– Ora 11.00 – Festivitatea de premiere copii, categoria 7-13 ani, cros și duatlon.
– Ora 12:30 – Start cros cadeţi, juniori, adulți.
– Ora 13:30 – Program artistic.
– Ora 14:00 – Festivitatea de premiere.

La eveniment sunt încurajate să participe și persoanele cu dizabilități, probele urmând a fi stabilite în funcție de problemele medicale ale acestora.

În timpul evenimentului puteți asista la un demonstrativ de tir cu arcul, prezentat de către membrii lotului de tir cu arcul al Echipei Invictus România.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.