Primăria Municipiului Piteşti – maraton de atragere de fonduri prin PNRR

În ultimul an, municipalitatea a demarat un maraton al atragerii fondurilor nerambursabile pentru Pitești, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), care este accesat intens pe toate componentele!

Pe Componenta 5 – Valul Renovării, Runda I și Runda II, cât și pe Componenta 10 – Fond Local, pe proiectele semnate, depuse și aflate în evaluare până în 31 ianuarie 2023, Piteștiul se așteaptă să primească peste 105 milioane de euro!

Până în acest moment, primarul Cristian Gentea a semnat contracte de finanțare pentru renovare energetică a clădirilor rezidențiale și publice, transport, locuințe pentru tineri, în valoare de peste 35 de milioane de euro! Sunt aprobate și vor fi semnate, în următoarea perioadă, contracte în valoare de peste 20 de milioane de euro!

Municipalitatea a depus și alte proiecte, care se află în evaluare, în valoare de încă aproximativ 51 de milioane de euro!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply