Situaţia din urmă cu câţiva ani se repetă: secretarul general Eugenia Tiţei s-a transferat la Primăria Corbeni. Faptul ne-a fost confirmat de către primarul Vasile Preda: „Este adevărat şi ţin să precizez faptul că acest transfer nu ne-a picat deloc bine. Şi asta pentru că am colaborat foarte bine în ultimii ani cu dna Ţiţei. Omeneşte vorbind, i-am înţeles motivaţia sentimentală de a merge să lucreze pentru administraţia publică locală din comuna natală, deşi distanţa care o separă de domiciliu este ceva mai mare. Şi tot din punct de vedere umanitar, nu aveam cum să ne opunem dorinţei dumneaei. Acum trebuie să găsim posibilitatea de a ne descurca până când vom avea din nou postul ocupat de un specialist pe care să ne putem baza”.

De reţinut ar fi faptul că Primăria Valea Danului s-a mai confruntat cu o situaţie asemănătoare cu circa 8 sau 10 ani în urmă. Atunci, postul de secretar a fost girat cu titlu interimar de juristul detaşat de la Primăria Curtea de Argeş, Anişoara Luca. Ce se va întâmpla acum, vom urmări, vom afla şi vom consemna!

Doru BOBI

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.