Dragi brădeni,

Astăzi, în ultima zi a campaniei electorale, vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru susținerea și aprecierea dumneavoastră!

Transparența actului administrativ, sinceritatea și deschiderea către fiecare membru al comunității noastre reprezintă cartea mea de vizită, pe care o prezint demn în fața dumneavoastră, fiind oricând pregătit să răspund pentru fiecare proiect și lucrare în parte.

Dezvoltarea comunei Bradu a fost promisiunea mea acum 8 ani! Evoluția pe toate planurile a fost și este vizibilă chiar și pentru cei mai puțin încrezători dintre alegători. În mod cert există nemulțumiri. Fără rețineri vă mărturisesc că și eu mi-am dorit soluționări mai rapide și termene de execuție mai scurte, fără sincope în teren, sau fără întârzieri de orice natură, însă aceste situații sunt inerente.

Mi-am propus, și cred eu, am și reușit să aducem comuna Bradu în fruntea localităților din județ, cu cei mai mulți bani nerambursabili atrași în localitatea noastră!

Am modernizat infrastructura, educația, cultura și sportul la nivel local, am demarat proiecte în plan social pentru a veni în sprijinul tuturor celor aflați în dificultate, și, poate cel mai important, am făcut tot posibilul ca cei mai mici dintre brădeni să aibă posibilitatea de a studia și de a se dezvolta aici, în Bradu!

Cu certitudine mai sunt multe lucruri de făcut! Am ascultat și am notat fiecare solicitare a dumneavoastră, mi-am asumat fiecare critică și am îmbrățișat bucuria și speranța cu care m-ați primit!

Sunt brădean din tată în fiu, cu dumneavoastră am crescut și am devenit mai apoi omul ce sunt astăzi. Mi-am întemeiat familia aici, mi-am crescut fiul, iar acum nepotul în comunitatea noastră.

Mă mândresc cu faptul că sunt brădean, și nu există satisfacție mai mare decât să-mi văd localitatea natală înflorind, iar pe dumneavoastră zâmbind.

Duminică vă aștept la vot în număr cât mai mare!

Succesul în administrația publică are ca bază continuitatea și parteneriatul deschis între instituția primarului și cetățeni, iar în ultimii 8 ani am demonstrat că împreună putem asigura o dezvoltare durabilă a comunei noastre!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

#Acelașiompentruvoi #Continuămîmpreună!