Dragi consăteni,

Astăzi am satisfacția de a vă anunța două evenimente importante care s-au realizat referitor la localitatea noastră. Mă adresez chiar și celor răutăcioși sau care dovedesc mai puțină bună credință. La acești oameni am o singură pretenție, să-și ceară iertare pentru afirmațiile cel puțin nepoliticoase la adresa mea atunci când obiectivele se vor realiza.

Nu este corect, nu este drept să lovești în cineva care face tot ce se poate pentru îmbunătățirea condițiilor de viață din localitatea noastră. Sigur, aceste persoane nu știu ce înseamnă elaborarea și implementarea unor proiecte. Și fără nicio reținere, afirm cu tărie că la aceasta se mai adaugă și „mofturile” politice ale unor guvernanți. Ex.: la Bogați (chiar și la nivel național), gazele au fost aprobate de guvernanții PSD în 2019, când trebuia să ne apucăm de implementarea lor, iar liberalii le-au tăiat.

Sunt acuzat că nu dau replici acestor persoane, dar va veni și această vreme și, cu siguranță, vă veți întreba cum am putut să suport calomniile acestora care nu au nimic în comun cu rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea.

Cred că introducerea a fost suficientă, voi reveni cu fapte concrete ulterior.

1. Pe data de 01.04.2024 s-au deschis ofertele licitației pentru construirea sălii de sport, o sală modernă cu tribune, încălzire și cu tot ce este necesar pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a activităților sportive. Au manifestat interes pentru construcția acesteia 8 asocieri de firme. Așteptăm evaluarea făcută de Ministerul Dezvoltării. Deși am o anumită vârstă, cred că aștept mai mult ca toți construcția acestei săli.

2. În special pentru cetățenii din Suseni:

– am luat măsuri și am și rezolvat repararea tuturor aparatelor de joacă pentru copii din parc;
– am amenajat un teren de jucat tenis cu piciorul sau copiii cu rachetuțele de tenis, tenis de masă se poate juca în Sala de sport din Căminul Cultural, unde există masă corespunzătoare;
– am reabilitat stația și dotat cu coșuri de gunoi, făcute la primărie de un coleg – Iordan Nicolae. Pentru achiziționarea acestora au venit comercianți cu oferte de asemenea coșuri care costau 8 milioane lei, iar noi le-am făcut cu 2 milioane lei, adică doar costul materialului. Această acțiune se va continua la stațiile din toată comuna;
– am amenajat sensul giratoriu.

Cât de rău intenționat trebuie să fii să nu vezi aceste realizări?

Și vă rog să o luați ca pe o promisiune: în Suseni voi face unul dintre cele mai frumoase parcuri! Voi aduce pământ pentru extindere până peste fosta gârlă, se vor amenaja alei de agrement, se va gazona tot terenul şi se vor amplasa și alte aparate de joacă corespunzătoare.

Mi s-a propus pentru menținerea în bune condiții a acestora să amplasez camere de luat vederi, iar eu am refuzat. Vreau să apelez la conștiința civică a fiecăruia, așa cum am făcut până acum și, în mare parte, am reușit. Știți ce profesie am eu, așa că nu mi-ar fi foarte greu, dar menirea mea în această funcție nu este să urmăresc concetățenii și apoi să iau măsuri coercitive împotriva lor. Să auzim de bine!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.