Primăria Sălătrucu: Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

PRIMĂRIA SĂLĂTRUCU, titular al proiectului „Modernizare drumuri de interes local în comuna Sălătrucu, judeţul Argeş – Tronson II”, propus a fi amplasat în comuna Sălătrucu, judeţul Argeş, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş – nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes local în comuna Sălătrucu, judeţul Argeş – Tronson II”, propus a fi amplasat în comuna Sălătrucu, judeţul Argeş.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeş, cu sediul în Piteşti, str. Egalităţii, nr. 50, judeţul Argeş, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http//apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeş, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply