Născut în data de 21 octombrie 1955 la Curtea de Argeş, căsătorit, un copil, absolvent al Facultăţii de Drept din Bucureşti, cu un Master Management public la A.S.E. Bucureşti, Radu Chirca a lucrat între anii 1974 şi 1993 la S.C. I.P.E.E. Curtea de Argeş. Din 1993 până în data de 20 octombrie 2021 a fost secretarul general al Primăriei Municipiului Curtea de Argeş. Chiar dacă îndeplinise vârsta legală de pensionare, a mai rămas încă un an la cererea edilului-şef Constantin Panţurescu. Domnia sa şi-a făcut un cadou de suflet şi, în ziua în care a împlinit vârsta de 66 de ani, a ieşit la pensie.

În aceste condiţii, conform legii, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de Secretar General al Municipiului Curtea de Argeş, atribuțiile au fost delegate către funcția imediat următoare din organigramă. Așadar, Janina Zarioiu, șef Serviciu Juridic, Contencios și Agricol va gira această funcţie de mare însemnătate în cadrul Primăriei Municipale, ocazie cu care îi dorim succes în activitate!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.