Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a efectuat, ieri, o vizită pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu, chiar pe tronsonul Lotului 5, Pitești-Curtea de Argeș, unde lucrările avansează într-un ritm foarte bun. Domnia sa a fost însoțit de secretarii de stat din Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Ion Popa și Irinel Scrioșteanu.

„Avem cele mai noi imagini cu stadiul lucrărilor la Autostrada Pitești-Sibiu! Se lucrează pe 30 de kilometri de șantier, sunt angrenați 840 de oameni și procentul executat din Lotul 5, Pitești-Curtea de Argeș, este de 33%. Informațiile au fost culese în timpul unei vizite pe care am făcut-o astăzi pe șantier alături de Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor și Ion Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor”, a precizat prefectul Radu Perianu.

Cea mai bună veste este că ritmul de lucru este unul bun și lucrările sunt în grafic pentru a fi finalizate în vara anului 2025. „Ne-au fost gazde chiar constructorii. Se lucrează deja la Pasajul Bascov, dar și la unul dintre podurile peste râul Argeș. În total, 21 de poduri și pasaje majore sunt în lucru, peste 170 de structuri minore și se fac lucrări de consolidare pentru care au fost aduși peste 2,5 miliarde de metri cubi de material”, a completat prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.