Serviciul de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Mioveni aduce la cunoştinţă persoanelor fizice și juridice faptul că, pentru plata cu anticipaţie, respectiv până la data de 31.03.2024, a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport datorate pentru întregul an de către contribuabili, se acordă o bonificaţie de 10% pentru persoanele fizice şi de 5% pentru persoanele juridice.

Modalități de plată a taxelor și impozitelor locale:

– online, pe www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice: https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/;
– direct la ghișeele instituției, cu numerar sau cu card bancar, după următorul program: luni, miercuri, 08.00-16.00; marți, joi, 08.00-17.00; vineri, 08.00-14.00;
– prin virament bancar, în conturile instituției deschise la Trezoreria Mioveni.

Pentru plăţile efectuate online, cu cardul, prin intermediul internetului, la adresa: www.ghiseul.ro, secţiunea Primăriei Orașului Mioveni şi prin intermediul POS-urilor, contribuabilii nu datorează comision.

Impozitele pe teren, pe clădiri și pe mijloacele de transport nu au fost majorate, acestea fiind indexate față de anul trecut cu rata inflației!

ATENȚIE: Pentru plata cu autentificare se generază automat bonificația, în cazul plăților cu anticipație a întregii sume!

Pentru plata fără autentificare, contribuabilii trebuie să solicite sumarul de plată, care se obține rapid de la Serviciul Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Mioveni, la adresa de e-mail: taxemioveni@gmail.com.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.