Reîncep asfaltările la Dârmăneşti!

Și în acest an, administrația publică locală va demara o campanie de asfaltare a drumurilor de interes local. Primul tronson care va intra în reabilitare, în luna iulie, va fi Drumul CAP-ului, acolo unde se va turna covor asfaltic pe aproape 700 de metri.

„În paralel, pregătim de asfaltare alte două drumuri: Sfânta Elena, tronson aflat lângă Dispensar, unde s-a lucrat deja la amenajarea unui canal de scurgere a apelor pluviale, pe o lungime de 200 de metri, și Drumul lui Banu, unde se amenajează inclusiv șanțuri, pe ambele părți. Estimez că undeva în trimestrul trei sau patru al acestui an vom asfalta efectiv și aceste două căi rutiere.

Nu în ultimul rând, recent, am profilat și pietruit un nou drum, în lungime de 400 de metri, la Piscani, în spatele noii fabrici care se construiește în zonă, drum care va fi asfaltat anul viitor”, a spus Emilian Ciolan, edilul-șef din Dârmănești.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply