Astăzi, 27 mai 2024, a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări aferent proiectului „Renovare energetică clădiri rezidențiale multifamiliale: Componenta 1 – Bl. 11A – str. Teilor”, finanțat prin PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență al României. Contractul are ca termen de finalizare o perioadă de 12 luni de la semnare, lucrările fiind executate de către Asocierea REGIO PROJECT SOLUTIONS S.R.L. (Ofertant lider) și NM CONSTRUCTION ZONE S.R.L. (ofertant asociat), cu HIDRO CONSTRUCȚIA ARGEȘ S.A. (Terț).

Modernizarea clădirii rezidențiale va presupune eficientizarea consumului energetic, prin: izolarea termică a fațadei, izolarea soclului, izolarea termică a planșeului spre pod și repararea/înlocuirea acoperișului, izolarea termică a planșeului spre subsol (intrados), înlocuirea tâmplăriei exterioare cu tâmplărie PVC cu geam termopan, izolarea planșeului (intrados) balcoanelor de la fațada principală, montarea unor sisteme de umbrire exterioară, închiderea balcoanelor cu tâmplărie PVC cu geam termopan, realizarea unor coșuri comune pentru centralele termice, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, montarea de becuri LED, instalarea de senzori, montarea de panouri solare fotovoltaice, lucrări pentru instalarea stației de încărcare pentru vehiculele electrice aferente clădirilor (cu putere peste 22 kw), care să deservească minimum 2 locuri de parcare.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.