În data de 27 februarie, polițiștii locali cu atribuții de protecție a mediului, din cadrul Serviciului Control – Poliția Locală Pitești, au efectuat verificări, în zona Calea Câmpulung din municipiul Pitești, referitoare la modul în care sunt aplicate prevederile legale privind curățenia și respectarea normelor de igienă, conform competențelor.

Pe strada Prof. Paul Dicu au fost depistate mai multe materiale rezultate din dezmembrări auto, persoanele fiind identificate și sancționate conform H.C.L. nr. 283/2021, cuantumul amenzii fiind cuprins între 500 și 1.000 de lei. Totodată, zona a fost imediat igienizată, urmând a fi monitorizată și pe viitor.

Menționăm că buna gospodărire, păstrarea curățeniei și respectarea strictă a normelor de igienă constituie o obligație permanentă a tuturor persoanelor fizice și juridice de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Pitești.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.