Primăria Municipiului Pitești anunță organizarea, prin Serviciul Coordonare Asociaţii de Proprietari, a concursului „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din municipiul Piteşti”, ajuns la cea de-a XII-a ediție.

Concursul vizează atât îmbunătăţirea aspectului urbanistic şi a microclimatului urban al municipiului Piteşti, cât şi formarea administratorilor în vederea competitivităţii, a rezolvării problemelor gospodăreşti şi a colaborării cu autorităţile locale.

Regulamentul de desfășurare a acestei ediții a concursului, votat în ședința Consiliului Local Pitești din 28.03.2024, prevede următoarele:

* La concurs pot participa toate asociaţiile de proprietari din cartierele municipiului Piteşti, care nu înregistrează restanţe mai vechi de 30 zile către furnizorii de utilităţi.
* Asociaţiile de proprietari care au fost declarate câştigătoare în anii precedenţi pot participa la concurs numai în situaţia în care fac dovada că au efectuat lucrări semnificative în condominiu, de la data premierii şi până în prezent. În acest sens, asociaţiile interesate vor anexa, la cererea de înscriere, documentele justificative ale lucrărilor efectuate.
* Acţiunea va avea la bază voluntariatul sub coordonarea conducerii asociaţiei de proprietari şi a administratorului. Comitetul executiv, în colaborare cu persoanele active din asociaţie, va elabora un plan de acţiune după o prealabilă analiză şi evaluare a condominiului şi a terenului aferent.
* Perioada de desfăşurare a concursului este 01.04.2024-17.05.2024.
* Înscrierea la concurs se face prin cerere depusă la Registratura Primăriei Municipiului Piteşti, începând cu data de 01.04.2024, până la data de 19.04.2024, inclusiv.
* Monitorizarea şi jurizarea concursului se vor face de către comisia desemnată prin Dispoziţia Primarului Municipiului Piteşti. Din comisie fac parte specialişti din cadrul Primăriei Municipiului Piteşti şi S.C. Salpitflor Green S.A.
* Pe parcursul derulării concursului, acţiunile se vor populariza în mass-media locală (TV, radio şi presa scrisă).

Premiile concursului, stabilite prin Dispoziţia Primarului Municipiului Piteşti, se aduc la cunoştinţă public prin mass-media locale şi prin afişare la sediul Primăriei Municipiului Piteşti, până la data de 17.05.2024.

Valoarea premiilor acordate pentru concursul „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari”, ediția a XII-a, se ridică la 40.000 de lei, astfel: premiul cel mare, în valoare de 10.000 de lei, pentru asociația declarată „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din municipiul Piteşti”, precum și câte un premiu în valoare de 3.000 de lei pentru „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari” din cele 10 cartiere (zone): Găvana, zona Gârlei și Bd. Nicolae Bălcescu; Trivale și Mărășești; Banat și Exerciţiu; Craiovei; Războieni; Prundu şi Fraţii Goleşti; Tudor Vladimirescu; Popa Şapcă; zona Centru, Calea Bucureşti și str. Livezilor; zona Nord şi Eremia Grigorescu.

Festivitatea de premiere a câştigătorilor va avea loc în cursul lunii mai 2024, în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Municipiului Piteşti.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.