În seara de Moș Nicolae a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun Pitești, ediția acestui an fiind una inedită, într-un concept nou, sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu, municipiul nostru intrând, astfel, în rândul orașelor ce se pot bucura de un Târg de Crăciun recunoscut la nivel național, ca eveniment cu identitate locală.

Momentul deschiderii a fost marcat prin sosirea spiridușilor aduși de Caleașca Moșului, iar atmosfera de sărbătoare a fost completată de aprinderea iluminatului festiv de către primarul municipiului, Cristian Gentea, alături de Paula Seling, invitata Filarmonicii Pitești la concertul de Crăciun din aceeași seară.

Colindele interpretate de solistă au răsunat lângă bradul împodobit, tradiția fiind continuată de corul teologic al Bisericii Domnești „Sfântul Gheorghe”. Copiii au primit, din partea elfilor ce l-au însoțit pe Moș Crăciun, dulciuri și brioșe, iar cei mai mici dintre ei au putut să îi transmită Moșului dorințele lor, în cadrul special amenajat pentru ei la Târgul de Crăciun din Piața Primăriei.

Târgul de Crăciun este deschis zilnic, între orele 11:00 și 21:00, până în data de 31 decembrie a acestui an. Piteștenii sunt invitați să se bucure de atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă, ținând cont și de măsurile impuse de situația pandemică – purtarea corectă a măștii și distanțarea fizică.

„Cele mai frumoase sărbători sunt cele de acasă! Vă doresc, dragi piteșteni, să fiți sănătoși alături de familiile dumneavoastră, să aveți parte de bucurii și să aveți, an de an, sărbători tot mai frumoase! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a spus Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.