Edilul-şef Nicolae Langer ne-a informat zilele trecute că se definitivează ultimele aspecte la podul de la Bocănita, unul dintre marile obiective pe care administraţia publică locală din comuna Sălătrucu şi-a propus să le realizeze în acest an. „Lucrările sunt în plină desfăşurare. Mai avem de consolidat malurile şi zidurile de sprijin, să definitivăm aleile din zonă, preluarea apei pluviale şi turnarea de asfalt. La final, locuitorii din zonă vor fi cu adevărat mulţumiţi de această investiţie. Vă reamintesc că podul este nou şi este calculat pentru a permite tranzitarea unor autovehicule grele de până la 120 t. Bucuria noastră este că, la final, vom avea un pod solid, care îşi va îndeplini menirea cel puţin 100 de ani”, ne-a declarat primarul Langer.

În altă ordine de idei, la Sălătrucu s-au primit deja cererile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire din sezonul rece noiembrie 2021-martie 2022. „După cum bine ştiţi, documentaţia a fost una foarte stufoasă, cu foarte multe anexe de completat şi acte de depus. Chiar şi aşa, colegii din primărie i-au ajutat pe cei care au dorit să beneficieze de ajutorul de încălzire şi care s-au încadrat în limitele stabilite de lege. Pot să vă spun că sunt destul de puţine dosare faţă de 2020… Anul trecut am avut înregistrate peste 170 de astfel de cereri. O explicaţie ar putea fi şi faptul că mulţi dintre beneficiarii obişnuiţi sunt plecaţi la muncile sezoniere, în străinătate, şi încă nu au revenit la vetrele părinteşti”, ne-a spus primarul Nicolae Langer.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.