SC Salubritate 2000 SA: Săptămâna aceasta are loc campania de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și D.E.E.E., în Pitești!

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna martie, prima campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și D.E.E.E. de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești.

Campania se derulează începând de joi, 23 martie, ora 12:00, până vineri, 24 martie, ora 13:00.

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (D.E.E.E.) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:

  • Războieni, Complex piață, Bl. B3.
  • Găvana, Complex Albina, Bl. D12-B21.
  • Frații Golești, Bl. S6-S7.
  • Teilor, Bl. 3-4.
  • Trivale, Complex II, P.T. 608.
  • Prundu, str. Cornel Chiriac, Bl. B25-B26 (biserică).

Exemple de deșeuri care se pot depozita în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Deșeuri care NU se pot depozita în containerele puse la dispoziție, în cadrul acestei campanii: deșeuri provenite din construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex.: parbrize, anvelope) etc.

Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și D.E.E.E., direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636.535 până în data de 24 martie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 27-31 martie.

Pentru informații suplimentare, despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636.535.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply