Dragi prieteni,

Având în vedere situaţia epidemiologică înregistrată la această dată în comuna Poienarii de Argeş, cât şi în plan naţional, apelăm la bunăvoinţa dumneavoastră în ceea ce priveşte respectarea măsurilor de prevenire şi protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, astfel:

  • purtarea măştii de protecţie;
  • evitarea aglomeraţiei în locurile publice;
  • renunţarea la deplasările care nu sunt neapărat o urgenţă;
  • spălarea şi dezinfectarea mâinilor şi a suprafeţelor de contact.

Având în vedere că în comuna Poienarii de Argeş, care la această dată se află în carantină pe timp de noapte în intervalul orar 20.00-05.00 aplicabil persoanelor nevaccinate şi ţinând cont de faptul că rata de vaccinare este de numai 23% pentru localitatea noastră, vă rugăm să respectaţi măsurile stabilite prin şedinţa CJSU Argeş.

Totodată, Primăria comunei Poienarii de Argeş are posibilitatea organizării unei caravane de vaccinare în incinta Căminului Cultural pentru persoanele care nu s-au vaccinat sau doresc să facă a treia doză, cu condiţia ca numărul celor care doresc să facă acest lucru să fie unul semnificativ. În acest sens vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0248/747.140 sau la numerele 0727.706.593, respectiv 0745.803.041, pentru a putea face liste în vederea demarării acestei acţiuni.

În speranţa că eforturile noastre nu vor fi în zadar şi având convingerea că toţi ne dorim să se termine această perioadă dificilă prin care trecem, aşteptăm apelurile dumneavoastră!

Primar, Dragoş Boncea
Viceprimar, Cornel Panţeru

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.