Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 24 mai 2022, între orele 12.00-20.00, lucrări de modernizare a Staţiei de pompare Smeura, alimentarea cu apă potabilă în comuna Moşoaia fiind întreruptă în acest interval orar pentru utilizatorii din următoarele străzi: Viilor, Hinţeşti, Stoenari, Băsăngeşti, Bisericii, Corbu, Smeura, Olteni, Pinului, Calea Drăgăşani, Prunilor.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii în timp real a evoluţiei lucrării, utilizatorii pot intra pe site-ul societăţii, www.apacanal2000.ro, la secţiunea Lucrări programate, iar pentru informaţii sau sesizarea oricăror probleme la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248/223.237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, transmite conducerea societăţii.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.