Se opreşte furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti şi în comuna Bradu, în data de 16 mai 2023!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti şi în comuna Bradu, în ziua de marţi, 16.05.2023, între orele 08.00-16.00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi:

  • strada Petrochimiştilor, de la sensul giratoriu Vamă Piteşti până la Arpechim;
  • DN 65B, de la sensul giratoriu Vamă Piteşti până la magazinul Metro.

Furnizarea apei va fi întreruptă în urma solicitării OMV Petrom SA, pentru executarea lucrărilor de reparaţii la conductele de apă ale Arpechim.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (non-stop) – tel. 0248/223.237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii: www.apacanal2000.ro, la secţiunile Lucrări programate sau Avarii.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, ne-a declarat directorul general Mihail Marinescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply