Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni – Apel către cetățeni să păstreze curățenia şi să nu arunce deșeurile rezultate în gospodărie în locuri nepermise

Mai multe echipe, precum și cele două autospeciale pentru măturat mecanizat lucrează astăzi în Colibași și intervin pentru curățarea carosabilului, trotuarelor și a zonelor verzi.

Acţiunile specifice de primăvară se vor desfăşura în toate cartierele din oraș, atât pe arterele principale, cât şi între blocuri, şi vor implica lucrări de stropit, răzuit la rigolă, măturat şi spălat carosabil şi trotuare.

„Facem astfel un apel către toți cetățenii să păstreze curățenia şi să nu arunce deșeurile rezultate în gospodărie în locuri nepermise. Sesizările sau sugestiile cu privire la desfășurarea campaniei de curățenie pot fi trimise prin următoarele mijloace:

  • DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102.
  • E-mail: contact@sedc-mioveni.ro.
  • Mioveni City App, secţiunea Raportări incidente. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store”, au declarat reprezentanţii SEdC.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply