Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL: Atenţie, se opreşte apa în com. Ţiţeşti, sat Bucşeneşti Lotaşi (DN), în intervalul vineri, 25 august, ora 18.00 – duminică, 27 august, ora 08.00!

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL anunță că furnizarea apei potabile în com. Țițești, sat Bucşeneşti Lotaşi (DN) va fi oprită în intervalul vineri, 25 august, ora 18.00 – duminică, 27 august, ora 08.00, în vederea refacerii stocului de apă în bazin.

Din cauza temperaturilor ridicate, sistemele de distribuție a apei înregistrează creșteri semnificative ale consumului de apă, motiv pentru care capacitatea de transport, stocare și distribuție este suprasolicitată, iar consumul exagerat conduce la presiune scăzută sau chiar la lipsa apei.

Rugăm utilizatorii ca, în perioadele secetoase, apa potabilă să fie folosită cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer.

Mulțumim pentru înţelegere!

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta prin DISPECERAT NON-STOP la telefon: 0348/457.102; 0736.202.067.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply