Cu ocazia Zilei naţionale a curăţeniei, Primăria comunei Corbeni se alătură proiectului „Ziua de Curățenie Naţională 2021”, inițiat de „Let’ s do it, Romania!”. Cu acest prilej, iubitorii naturii și ai unui mediu curat sunt rugaţi să participe la acţiunile de ecologizare care vor avea loc pe raza UAT Comuna Corbeni sâmbătă, 18 septembrie 2021.

„Se urmărește mobilizarea unui număr cât mai mare de voluntari care să participe la această acțiune, pentru ca împreună să conştientizăm şi să învăţăm despre importanţa protejării mediului. Punctele de întâlnire pentru grupurile mici sau persoanele interesate care vor să participe la acțiunea de ecologizare sunt sediul Primăriei Corbeni și Școala Generală Prof. Dr. Vasile Vasilescu Oeşti, sâmbătă, 18 septembrie 2021, orele 09:00, atunci când se vor împărți și materialele necesare (saci și mănuși). Împreună pentru o țară mai curată!”, ne-a declarat primarul Nicolae Dinică.

Mihai Cristian BOBI

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.