Spitalul Municipal Curtea de Argeş: Anunţ concurs ocupare posturi vacante de medici

Spitalul Municipal Curtea de Argeş scoate la concurs, în conformitate cu prevederile Ord. M.S. nr. 166/2023, următoarele posturi vacante de medici:

  • un post cu normă întreagă de medic specialist, specialitatea Urologie – Cabinet Urologie, Ambulatoriu Integrat de Specialitate;
  • un post cu normă întreagă de medic specialist, specialitatea Urologie – Compartiment Urologie, în cadrul Secţiei Chirurgie generală;
  • un post cu normă întreagă de medic specialist, specialitatea Gastroenterologie – Cabinet Gastroenterologie, Ambulatoriu Integrat de Specialitate;
  • un post cu 0,5 normă de medic specialist, specialitatea Psihiatrie – Cabinet Psihiatrie, Ambulatoriu Integrat de Specialitate.

Conținutul dosarului de înscriere la concurs și locul de înscriere:

I. Locul de înscriere: Spitalul Municipal Curtea de Argeş, str. Cuza Vodă, nr. 6-8, Curtea de Argeş.

Condiții specifice pentru ocuparea posturilor vacante de medici specialiști:

  • Diplomă de licență.
  • Certificat de medic specialist.
  • Stagiu de rezidențiat terminat.

Concursul/examenul va avea loc la sediul spitalului şi va consta în următoarele etape:

  1. Selecția dosarului pentru înscriere (proba A) și pentru stabilirea punctajului rezultat din analiza și evaluarea activității profesionale și științifice pentru proba suplimentară de departajare (proba D), prevăzută în Anexa nr. 3 la ordin.
  2. Proba scrisă (proba B).
  3. Proba practică/clinică (proba C).

Dosarele se vor depune la serviciul R.U.N.O.S. al spitalului până la data de 13.03.2023, ora 13.00.

Formularul de înscriere, tematica, precum și fișa postului sunt atașate la prezentul anunţ – https://www.smca.ro/_files/ugd/623cb3_55d520911c924b8b81fca39afc70fafb.pdf, se pot ridica și de la serviciul R.U.N.O.S. al spitalului și pot fi descărcate și de pe site-ul spitalului, www.smca.ro – Secțiunea Informații/Anunțuri.

Relații suplimentare se pot obține la telefon: 0248/722.150, interior: 2117.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply