După opt luni şi jumătate de incertitudine, Curtea de Apel Piteşti a respins recursul Prefecturii Argeş ca nefondat, iar viceprimarul suspendat al Municipiului Curtea de Argeş, Ştefan Dumitrache a câştigat procesul şi va reveni în funcţia în care a fost ales de colegii consilieri!

Chestionat telefonic cum comentează decizia, Ştefan Dumitrache ne-a declarat următoarele: „Instanţa nu a mai judecat apelul şi l-a respins. Ştiu că altfel cutuma specifica ca în caz de proces, sentinţa să se dea după ce treceau între 5 şi 9 zile… Eu zic că s-a făcut dreptate, mai ales că atunci când s-a ales viceprimarul, la şedinţă a fost prezent şi un reprezentant al Prefecturii. Care nu a avut nimic de obiectat asupra procedurii alegerii viceprimarului, mai ales că şi fostul Secretar General al Municipiului Curtea de Argeş, dl. Radu Chirca, a garantat legalitatea acesteia. Iată că după opt luni şi jumătate de incertitudine s-a făcut dreptate, iar decizia a fost afişată şi online, pe portalul de specialitate. Voi merge mâine la Primărie şi voi vorbi cu şeful de la Resurse Umane, dl. Dorin Savu, pentru a afla procedura şi paşii de urmat pentru a fi repus în funcţie”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.