La Ștefănești continuăm şi anul acesta programul „Primul ghiozdan”. În prima zi de școală, elevii din clasele pregătitoare vor avea pe bancă câte un ghiozdan plin cu rechizite.

Primăria și Consiliul Local vor acorda în cadrul proiectului „Primul ghiozdan” un număr de 95 de pachete cu rechizite școlare elevilor înscriși în clasa pregătitoare din anul şcolar 2022-2023 în unitățile de învățământ din orașul Ștefănești.

Fiecare pachet conține: ghiozdan, penar, creioane colorate 12 buc., creioane cerate 12 buc., set acuarele 12 culori și pensulă, riglă, creion, gumă de șters, ascuțitoare, caiet dictando 48 file, caiet matematică 48 file, bloc desen, stilou, etichete autoadezive, mapă cu buton, 3 carți auxiliare pentru clasa pregătitoare: „Numărăm și calculăm”, „Desenează pas cu pas” și „Soldățelul din plumb”.

Prin acest program, Primăria și Consiliul Local Ștefănești îşi propun creşterea accesului la educaţie, prevenirea abandonului școlar şi stimularea elevilor înscrişi în clasa pregătitoare.

Primar, Nicolae Velcea

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.