Sute de locuri de muncă disponibile la Dârmănești!

Compania internațională „Beycelick Gestamp”, specializată în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea de componente auto, va deschide până la 1 octombrie o a doua fabrică pe raza comunei Dârmănești. Se vor crea astfel peste 650 de noi locuri de muncă, pentru care sunt așteptați să aplice cetățeni din Dârmănești, dar și din localitățile învecinate.

„Fac un apel în acest sens la colegii primari din zonă – Mioveni, Micești, Coșești, Pietroșani, Domnești, Vlădești, Stâlpeni etc., să disemineze această informație către cetățenii din aceste comune. Este o bună oportunitate pentru cei care se califică în meseriile solicitate de către acest angajator să lucreze într-o firmă recunoscută la nivel internațional, într-un mediu cu adevărat profesionist. Angajatorul asigură transport gratuit către și de la locul de muncă, precum și alte beneficii”, spune Emilian Ciolan, primarul din Dârmănești.

Iată care sunt locuri de muncă disponibile în cadrul companiei:

  • Mentenanță: electricieni, mecanici, sculeri-matrițeri.
  • Logistică: șef echipă, recepționist marfă, stivuitoriști.
  • Producție: operatori presaj, operatori sudură.

Beneficii: ore suplimentare plătite, tichete de masă, transport gratuit pe rute predefinite, bonusuri lunare și prime de sărbători, mediu de lucru interactiv.

Detalii de contact: e-mail: recrutare@beycelickgestamp.com.ro, tel.: 0790.803.358.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply