📍 Viceprimarul Gelu Tofan, însoțit de Cristian Dumitru – consilier primar, alături de alți reprezentanți ai municipalității piteștene, au participat astăzi, 10 mai 2024, la manifestările dedicate Zilei Victoriei – 8 mai, Zilei Europei/Uniunii Europene – 9 mai și Zilei Independenței de Stat a României – 10 mai.

În prezența oficialităților și a reprezentanților autorităților locale și județene au avut loc ceremonialul religios și depunerea de coroane la Monumentul Eroilor, simbol al jertfei și al curajului celor care s-au sacrificat pentru apărarea valorilor naționale și europene.

Evenimentul a reprezentat nu doar o ocazie de a comemora și onora momentele care au marcat istoria României și a Europei, ci și de a celebra valorile fundamentale ale democrației, libertății și păcii, pe care le împărtășim ca membri ai comunității europene.

La mulți ani, România!
La mulți ani, Europa!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.