Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat joi, 4 noiembrie 2021, suma de 113.984.019,23 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 204 obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Astfel, pentru etapa I a fost achitată suma de 8.625.882,08 lei pentru 30 de obiective, iar pentru etapa a II-a a programului au fost decontate facturi în valoare de 105.358.137,15 lei pentru 174 obiective.

Din judeţul Argeş, doar UAT Comuna Tigveni a primit suma de 65.674,84 lei pentru decontarea facturilor pentru lucrările executate prin PNDL. Situația plăților efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, accesând link-ul: https://mdlpa.ro/pages/plati.

„Continuăm plățile către primăriile care au contractat investiții prin proiecte de dezvoltare locală cu finanțare prin PNDL. Sprijinul pentru administrațiile locale rămâne un obiectiv esențial pentru dezvoltare și armonizarea standardelor de trai la nivelul întregii țări”, a precizat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.