Sfârșitul de săptămână va aduce un nou maraton de vaccinare în Argeș: la Pitești, Ștefănești, Poienarii de Argeș, Albeștii de Argeș, Tigveni, Arefu, Schitu Golești și Lerești. Programul complet este următorul:

  1. Sâmbătă: echipe mobile la Ștefănești – Liceul „Dinu Brătianu” și la Lerești – în cadrul Căminului Cultural.
  2. Duminică: echipe mobile la Ștefănești – Liceul „Dinu Brătianu”, Poienarii de Argeș – la Căminul Cultural, Albeștii de Argeș – în cadrul Căminului Cultural, Tigveni – la sediul Primăriei, Arefu – tot la sediul Primăriei și, de asemenea, la Schitu Golești – în cadrul Căminului Cultural.

În această săptămână, echipe mobile au vaccinat personalul din mai multe societăți, primării și instituții, respectiv: Ereea, Confarg, Steinel, ISU Argeș, Primăria Șuici şi Primăria Brăduleț. La Pitești se vaccinează în cadrul Centrului de Vaccinare din Bulevardul Eroilor în program de 12 ore.

„Vă rugăm să ne sprijiniți în continuare în campania de vaccinare. Imunizarea este singura soluție pe termen lung pentru a depăși această criză”, a transmis prefectul Radu Perianu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.