Aşa cum a anunţat edilul-şef Vasile Preda, duminică, la ora 09.00, la sediul Primăriei comunei Valea Danului s-a desfăşurat prima acţiune de vaccinare anti-COVID a cetăţenilor. Aceştia s-au prezentat în număr destul de mare şi şi-au aşteptat răbdători rândul la imunizarea cu cele două vaccinuri, Pfizer (prima doză, rapelul şi booster-ul) şi Johnson&Johnson (doză unică). Nu s-au înregistrat probleme deosebite, iar la finalul acţiunii, personalul medical a contabilizat 130 de persoane care s-au vaccinat, după cum urmează: 84 cu Pfizer (64 la prima doză, 4 rapel şi 16 booster), iar 46 cu Johnson&Johnson.

„A fost o acţiune reuşită şi cetăţenii comunei Valea Danului au dat încă o dată dovadă de responsabilitate şi de un înalt spirit civic. Vom mai organiza şi pe viitor astfel de acţiuni, pentru că la ora actuală, vaccinarea este singura soluţie pe care o avem la îndemână în lupta cu acest virus perfid. Rămânem în continuare în stare de alertă şi sperăm să trecem peste această perioadă care numai bună nu este acum…”, ne-a declarat luni viceprimarul Marian Enescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.