Valea Iaşului: Proiecte pe bandă rulantă!

Numărul proiectelor depuse de autoritățile locale în programele cu finanțare europeană crește de la o lună la alta. Luna trecută, pe baza unei hotărâri a Consiliului Local, a fost depusă o nouă solicitare de finanțare în PNRR, pentru construcția unui centru de zi pentru bătrâni. Proiectul a fost declarat eligibil și urmează alocarea finanțării.

De asemenea, tot în cadrul măsurilor PNRR, în scurt timp va fi depus un proiect pentru amenajarea unei platforme de colectare și valorificare a gunoiului de grajd. Nu în ultimul rând, la nivel local se lucrează la un proiect privind asfaltarea mai multor străzi. Administrația publică locală urmărește să obțină fonduri prin AFIR pentru realizarea lucrărilor de modernizare a drumurilor. Este vorba despre 7 străzi, câte două în satele Bărbălătești și Mustățești, respectiv trei străzi în satul Cerbureni, a spus primarul Cristi Enescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.