Vin miliardele pentru drumuri în Argeş: Contracte semnate pe „Anghel Saligny” de primarii din Albeştii de Muscel, Hârtieşti şi Bradu!

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, astăzi, 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 822.658.218,02 lei.

Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor și vizează modernizarea infrastructurii de transport, a trotuarelor și a spațiilor publice, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare, a stațiilor de epurare și a rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și refacerea unor poduri, a unei punți pietonale și a unui pasaj auto.

Din Argeş au semnat astăzi contracte: Cătălin Manta, Albeștii de Muscel, pentru „Modernizare drumuri în comuna Albeștii de Muscel, județul Argeș”, în valoare de 10.000.000 lei; Dan Stroe, Bradu, pentru „Amenajare canal pluvial Valea Geamăna și modernizare strada Geamăna, în comuna Bradu, județul Argeș”, în valoare de 16.720.457,97 lei şi Ion-Cosmin Ştefan, Hârtiești, pentru „Modernizare drumuri în comuna Hârtiești, județul Argeș”, în valoare de 15.000.000 lei.

„Toate proiectele și inițiativele noastre în domeniul dezvoltării și administrației publice sunt menite să asigure dezvoltarea comunităților locale și să contribuie la bunăstarea cetățenilor. Ca oameni de administrație, ne-am asumat să fim în slujba românilor și trebuie să le punem la dispoziție servicii publice de calitate, moderne și durabile!”, le-a transmis ministrul Veștea primarilor prezenți, astăzi, la Ministerul Dezvoltării.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply