Autorul, nimeni altul decât primarul în funcție al localității! Deși avea varianta de a face evenimentul atunci când narcisele erau în toată spledoarea lor și oamenii de oriunde puteau să își încânte privirea cu ele, primarul PSD a optat pentru această duminică.

Și nu întâmplător! Că doar a început campania electorală! Iar toți cei care au fost amăgiți cu Festivalul Narciselor de la Negrași au venit pe un drum județean neasfaltat, doar pentru a asculta de la primarul PSD laude la adresa actualului şef al Consiliului Judeţean și cât de „minunată” este actuala administrație locală.

Un lucru știu sigur! Evenimentul acesta putea să arate că Argeșul merită vizitat!

Am, însă, convingerea că Ilie Stanciu, candidatul PNL la primărie, va schimba lucrurile în Negrași! Este un om decent, care știe de ce e nevoie în localitatea sa și are susținerea mea și a întregii echipe PNL! Alături de Radu Perianu la Consiliul Județean Argeș vor aduce dezvoltarea în județ și în comunitate!

Oamenii din Negrași sunt toți frumoși și muncitori și ei sunt cei care merită, în primul rând, mult mai mult!

#Negrași #Arges #PNLArges #LaPasPrinArges

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.