Alina Gorghiu: „Este o onoare să fiu ambasadorul Women Rally care va avea loc în luna mai, în Piața Constituției”

Peste 300 de femei din România participă la competițiile de raliu, atât naționale, cât și internaționale. Și după cum spune președintele FRAS, Norris Măgeanu: „Nu este nicio diferență între femei și bărbați la volan. Ba chiar femeile au depășit de multe ori performanțele bărbaților”.

Cristiana Oprea, Alice Ene DRIFT GIRL, Alexandra Teslovean, Sabina Ghiormescu și președintele Comisiei pentru femei din FRAS, Laura Savu, sunt doar câteva dintre femeile pilot care definesc excelența în acest sport. Și mă bucur foarte mult că am avut șansa să le întâlnesc azi!

Merită respect nu doar pentru pasiunea lor, ci și pentru că investesc atât de mult în acest sport! Participă cu mașinile personale și cheltuie mult din buzunarele proprii. Bravo, fetelor! A fost o onoare să primesc invitația de a fi ambasadorul Women Rally care va avea loc în luna mai, în Piața Constituției.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply