Va face echipă cu Radu Perianu, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Argeș!

Alin este omul potrivit pentru Mioveni! Este directorul Centrului Cultural din Mioveni de ani de zile, deși are doar 37 de ani. Are o școală politică bună, va duce mai departe proiectele care au fost de succes și care au dat rezultate, cum au fost Sala Sporturilor, Spitalul Orășenesc.

A făcut din Festivalul Analogue un brand al Argeșului, care a adunat zeci de mii de participanți!

Va beneficia de tot sprijinul colegilor din Guvern pentru dezvoltarea Mioveniului. Garanția este prezența masivă a lor azi aici. Mulțumim, Dan Motreanu, europarlamentar PNL, Raluca Turcan, ministra Culturii, Adrian Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării, Hubert Thuma, președintele C.J. Ilfov și Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din București!

PNL are cea mai bună echipă de candidați: oameni pe picioarele lor, care au demonstrat că știu să facă performanță! Și prin lansarea de astăzi a lui Alin Călinescu s-a completat echipa. Este exact semnalul care trebuia: noi nu intrăm pe teren pentru a concura, intrăm pentru a câștiga!

#LaPasPrinArges

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.