Dragi colegi,

Lansarea candidatului liberal pentru primăria orașului meu natal nu are cum să nu mă emoționeze… Mai ales că este prima lansare de candidat al PNL Argeș la funcția de primar al unui oraș din județul nostru…

Să fie ăsta un semn bun!!!… Cine se trezește devreme, departe ajunge… Nu așa se zice?

Anul 2024 nu va fi ușor, dar decizia noastră este de a merge la toate alegerile ”prin noi înșine”! Cum ziceau Brătienii!

Suntem într-o guvernare de coaliție care asigură stabilitatea țării, dar nu dăm cecuri în alb PSD.

Susținem la guvernare politicile liberale, pentru că ele au asigurat 4 ani de creștere economică a țării. Argumentele noastre cele mai bune sunt rezultatele politicilor de dreapta pe care le implementăm la guvernare, cu sau fără premier liberal. Investițiile pe care le-am făcut!!! Sub ce guvernare au început lucrările la Autostrada Curtea de Argeș-Pitești? Sub ce guvernare au început lucrările la Autostrada Curtea de Argeș-Tigveni?

Vă rog să nu lăsați alte partide să se laude cu rezultatele obținute de PNL la guvernare!

Sondajele ne arată că oamenii nu sunt mulțumiții de actuala stare de lucruri din Argeș! Pe drept cuvânt! Nici noi nu suntem mulțumiți!
Argeșul are probleme reale, de care oamenii se lovesc în viața de zi cu zi! Probleme care în alte județe s-au dovedit re-zol-va-bi-le!!! … Indiferent că a fost conducerea consiliului județean la PNL, la PSD, la UDMR, au rezolvat lucrurile… ÎN FAVOAREA CETĂȚEANULUI!

Vă pot da multe exemple … Probabil ați aflat, Spitalul Județean Argeș riscă să rămână fără medici ATI! Și este cel mai mare spital al județului!!! Îl felicit pe prefectul Radu Perianu că nu asistă indiferent, că a reacționat și i-a convocat pe cei care trebuie să rezolve problema!

Este o realitate că drumurile sunt mai bune în Dâmbovița sau în Vâlcea, că se cunoaște când treci în alt județ. De ce una ca asta?

Oradea tocmai a început un proiect de tramvai/tren de 235 de milioane de euro care va lega orașul cu localitățile din zona metropolitană și la Pitești avem un singur pod peste Argeș!

Dragi colegi,

Am petrecut la Curtea de Argeș anii de școală, anii de liceu… Este perioada vieții când îți formezi o imagine ideală despre cum ai dori să fie orașul tău, despre cum ți-ar plăcea să trăiești acolo…

Și încă am acel proiect cu mine, în suflet, chiar dacă la un moment dat am plecat… Încă aștept să văd că aici la noi, la Curtea de Argeș, facem acel salt, că suntem o capitală a tradițiilor culturale românești, un centru performant al învățământului, un centru al meșterilor populari cu târguri de profil care să atragă turiști din toată țara, o capitală a turismului din nordul județului unde turiștii vor sta 3 sau 7 zile, nu câteva ore atunci când Transfăgărășan este deschis, un oraș turistic unde se va veni de la București într-o oră și jumătate după ce autostrada va fi gata…

Nu aș fi aici dacă nu aș crede din suflet un lucru: cu liberalii, Curtea de Argeș va fi așa cum ne-o dorim!

Când spui PNL Curtea de Argeș, spui o echipă de profesioniști, oameni de cuvânt, cu idei bune, care luptă pentru investiții și dezvoltare! Marius Stanca, colegul de la pensionari, Alex Bîrsan de la organizația locală TNL, Liviu Nicolae care este și președintele COAL Argeș, Mădălin Marinescu și Maria Dumitrache, Sorin Sorescu, Gheorghe Mitrofan, Cristiana Surdu, Claudia Zafiu, Adelina Şorici, Denisa Negru și, nu în ultimul rând, președinta OFL Curtea de Argeș, Corina Strafalogea, sunt doar o parte din această echipă care, credeți-mă, muncește extraordinar.

Cosmin Petrescu este sufletul acestei echipe!

Și este candidatul PNL la Primăria municipiului Curtea de Argeș!

A realizat tot ce și-a propus pe plan profesional și familial. Acum vrea să rezolve o altă provocare: să facă ALTFEL de administrație locală, de calitate, liberală, inovativă!

Sunt extrem de emoționată pentru că trebuie să vorbesc despre o persoană pe care o știu aproape de o viață. Dar drumurile în politică ni s-au intersectat abia în urmă cu doi ani. De când i-am propus să vină alături de PNL.

Am stat și am cântărit dacă fac ceea ce trebuie. Nu pentru că nu aveam încredere în el. Dimpotrivă! Îl cunosc bine, iar una dintre multele calități pe care le are este că, până nu rezolvă orice problemă, oricât de dificilă ar fi, nu se lasă… Așa este el… Are stofă de primar bun!!!

Pentru el, Curtea de Argeș este „acasă”. Și nu de puține ori l-am văzut supărat, nervos, dezamăgit. Pentru că în orașul nostru nu s-a lucrat ca la carte pentru dezvoltarea locală!

Îmi amintesc și acum revolta sa când emblema „Orașului Regal”, teii de pe Bulevard, a fost practic distrusă la ordinul primarului actual. O revoltă justificată și susținută, de altfel, de toți cei pentru care Curtea de Argeș înseamnă un oraș de suflet.

L-am văzut, însă, și emoționat, motivat, bucuros. Și a rezolvat multe lucruri care trenau de ani de zile.

Perseverența sa a făcut ca Transfăgărășanul să nu se mai închidă la o dată fixă. A reușit să mobilizeze peste 160 de hotelieri care, într-o petiție comună, au solicitat această schimbare. Și astăzi există și un proiect de  modernizare a Transfăgărășanului care va însemna mult pentru turism.

Și-a stabilit ca obiectiv promovarea produselor noastre tradiționale argeșene! Este și meritul lui Cosmin că în cele mai diverse zone din țară se vorbește despre calitatea acestora!

A arătat că cei mai buni elevi din oraș merită premiați și merită să fie dați ca exemplu întregului oraș.

Foarte important, Cosmin este liberal până în măduva oaselor! Am văzut asta la toate întâlnirile trimestriale cu mediul de afaceri sub egida COAL. Și cât de interesat este de soarta celor 3.500 de angajați care lucrează la companiile private din Curtea de Argeș sau din proximitate!

Știu, însă, că îl așteaptă o competiție extrem de dificilă. Dar Curtea de Argeș nu mai are timp să fie orașul în care nu se întâmplă nimic!

Mergeți în fiecare casă, strângeți fiecare mână măcar o dată, pentru că argeșenii trebuie să știe că există un candidat liberal care merită atenția lor. Care vrea mai mult și mai bine pentru ei. Care poate să facă asta!

Pentru dezvoltarea locală este nevoie de forțe noi, de oameni care se pot adapta din mers realităților economice ale prezentului și profesioniști când trebuie să valorifice oportunitățile viitorului.

Administrația liberală înseamnă dezvoltare, investiții masive, încurajarea liberei inițiative și a sectorului privat… înseamnă un oraș smart pentru oameni.

Curtea de Argeș merită primar PNL!

Prin noi înșine!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.